22-02-2023

Verhalenverteller

Verhalenverteller

Mythen, sprookjes, Nederlandse sagen... Verhalen vertellen is de passie van Abe van der Veen en dat doet hij dan ook met expressie en emoties, met zijn hart en zijn handen. Hij laat zich inspireren door natuur en symboliek, wat doorschemert in veel van zijn verhalen.

Op woensdagavond 22 februari 2023 komt Abe van der Veen zijn verhalen vertellen in de Blokhut in de Heemtuin. Hij wordt daarbij vergezeld door Ed Boender, troubadour, die liedjes met een verhaal waarin de natuur een rol speelt, zingt. 

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De Heemtuin gaat 15 minuten voor aanvang open. Deze avond is volgeboekt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden.  

Woensdag 22 februari 2023 | Aanvang 20.00 uur | Eigen bijdrage 5 euro p.p. | Van te voren aanmelden

Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Boombehoud Vlaardingen.


Abe van der Veen werd in 2016 verkozen tot beste entertainer van het jaar tijdens de Fantasy Awards. In de afgelopen jaren vertelde hij zijn verhalen op ontelbare plaatsen, waaronder Castlefest, Gebroeders van Limburgfestival, Nederlands Openluchtmuseum en het Archeon. Daarnaast geeft hij lezingen over de symboliek van verhalen en heeft daar vijf boeken over geschreven. (www.abedeverteller.nl)

Deel dit evenement